Carthago nieuws

Hieronder ziet u een overzicht van het laatste nieuws omtrent Carthago. U leest bijvoorbeeld over de nieuwste Carthago camper modellen of nieuws over de beurzen in Düsseldorf (Caravan Salon Düsseldorf) en Utrecht (Kampeer en Caravan Jaarbeurs).

Carthago en Mercedes

Reaching for the stars: 25 jaar geleden presenteerde Carthago de Mondial, de eerste camper op Sprinter

    * Zilveren jubileum: 25 jaar Carthago in een Mercedes-Benz Sprinter

    * Gisteren: Carthago Mondial, pionier voor huidige campers

    * Vandaag: de fascinerende Carthago chic c-line I / chic e-line

    * Morgen: de reis van Carthago en Sprinter gaat verder

Zijn naam was net zo veeleisend als zijn technologie en uitrusting: in 1995 presenteerde Carthago de Mondial, een camper die maatstaven zette in de luxeklasse. De compleet nieuwe Mercedes-Benz Sprinter werd het juiste platform. De eerste Carthago-camper, met ster, heeft nu waardige opvolgers gekregen in de chic c-line en chic e-line. Het zilveren jubileum is ook duidelijk: de reis gaat verder!

Gisteren: Carthago Mondial, pionier voor huidige campers

"Er zijn echte Sprinter-enthousiastelingen onder onze klanten", zegt Bernd Wuschack, Carthago Managing Director Sales, Marketing en Customer Service. Dat gold 25 jaar geleden toen de imposante Carthago Mondial werd gepresenteerd. Met zijn volledig aluminium sandwich panelen, de continu verwarmde opbergruimte in de dubbele vloer, een verlaagde opbergruimte achterin en een ijzersterk interieur, bood het al veel kenmerken van het Carthago-DNA.

Sinds de Mondial zijn er talloze legendarische Carthago-campers op Mercedes-Benz gebouwd, bijvoorbeeld de M-Liner als eerste geïntegreerd van Europa's nummer één premiummerk, het onvergetelijke Opus en ook de Carthago-chic.

Vandaag: Carthago chic c-line I / chic e-line - en de reis gaat verder

Voor het huidige seizoen hebben de Mondial en zijn collega's opnieuw fascinerende opvolgers gevonden met de nieuwe generatie Carthago chic e-line en de chic c-line I. Bernd Wuschack: “De doorbraak kwam met de nieuwe Sprinter met voorwielaandrijving. Samen met een AL-KO laag frame maakt het nu mogelijk om met het complete premium Carthago-DNA te werken".

Typische Carthago-kenmerken van de nieuwe campers met ster zijn exclusieve full-led-koplampen, het onmiskenbare design, de uitstekende carrosserietechnologie van Carthago en de comfortabele en praktische inrichting. De Sprinter biedt onder andere voordelen zoals een automatische transmissie met negen versnellingen, het MBUX-infotainmentsysteem en de modernste assistentiesystemen. De combinatie van deze resultaten resulteert in campers van topklasse - zoals de Mondial ooit deed.

Morgen: de reis van Carthago en Mercedes-Benz Sprinter gaat verder.

Niet genoeg. Carthago-directeur Bernd Wuschack kondigt op het zilveren jubileum aan: "De succesvolle reis van Carthago en de Mercedes-Benz Sprinter gaat door." In de toekomst kunnen nog meer Carthago-klanten op vakantie gaan met een Carthago camper op basis van Mercedes-Benz

Meer over Carthago en Mercedes-Benz Sprinter en andere soundbites op: https://www.youtube.com/watch?v=BJw89n1boy8