Carthago nieuws

Hieronder ziet u een overzicht van het laatste nieuws omtrent Carthago. U leest bijvoorbeeld over de nieuwste Carthago camper modellen of nieuws over de beurzen in Düsseldorf (Caravan Salon Düsseldorf) en Utrecht (Kampeer en Caravan Jaarbeurs).

Carthago valt in de prijzen

Topresultaat bij de keuze van de camper van het jaar 2020: Carthago wint wederom klasse en drie podiumplaatsen

    * Carthago neemt opnieuw topposities in onder de premium geïntegreerde

    * Winnaar mobiele telefoons op de CMT-beurs in Stuttgart - nieuwe modellen op Sprinter

Een bekend merk en vijf premium campers in twee categorieën - het resultaat is een overwinning en nog drie podiumplaatsen: Carthago heeft opnieuw uitstekend werk verricht bij het kiezen van de camper van het jaar. Het premium campermerk domineert de twee topcategorieën van halfintegrale en geïntegreerde campers.

Carthago neemt opnieuw topposities in onder de premium geïntegreerde

"We zijn weer heel blij met het topresultaat", legt Bernd Wuschack, Carthago Managing Director Sales, Marketing en Customer Service uit. "Deze uitstekende plaatsingen geven ons een nieuwe boost voor de start van het nieuwe jaar 2020."

Het Carthago-resultaat van de lezersstemming voor de camper van het jaar 2020 door het gerespecteerde vakblad "promobil" kan nauwelijks worden overtroffen: Carthago won twee van de drie podiumplaatsen in de topcategorieën van de semi-geïntegreerde en geïntegreerde campers.

Met de semi-geïntegreerde meer dan 60.000 euro blijft de overwinning in de familie. Bovenaan het podium staat de Carthago c-line T, de winnaar van vorig jaar Carthago c-tourer T is nu derde geworden. De geïntegreerde campers van Carthago presteerden eveneens goed: in de geïntegreerde klasse van meer dan 80.000 euro behaalden de nieuwe Carthago chic e-line en de populaire chic c-line de top twee en de derde plaats.

Winnaar mobiele telefoons op de CMT-beurs in Stuttgart - nieuwe modellen op Sprinter

De winnende auto's zijn momenteel te zien op de CMT-beurs in Stuttgart. Daar presenteert Carthago de volledig nieuwe generatie Carthago chic e-line en s-plus, de unieke liner-for-two, de bestseller chic c-line I, de superlichte allrounder c-tourer I en de slanke en handige geïntegreerde campers c-compactline in tal van varianten. Deze omvatten tal van nieuwe varianten op de Mercedes-Benz Sprinter. Met de semi-geïntegreerde campers kunnen beursbezoekers de talrijke voordelen van de Carthago c-tourer T en chique c-line T. ontdekken.