Alle Carthago modellen

C-Tourer T

Carthago C-Tourer T

Een uniek opstapmodel naar de Carthago topklasse: de c-tourer T beschikt over alle voordelen van een Carthago en dat voor een verrassend aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast staat hij bekend als lichtgewicht onder zijn soortgenoten.

Leverbaar op:

Carthago Fiat camper

Vanaf € 87.385,-

C-Compactline I

Carthago C-Compactline I

De lichtste camper in de geïntegreerde premiumklasse van 3,5 t: geschikt voor steden dankzij een smallere buitenbreedte van 15 cm en compacte voertuiglengtes.

Leverbaar op:

Carthago Fiat camper

Vanaf 96.085,-

Chic C-Line T

Carthago Chic C-Line T

Luxueus, extravagant, comfortabel en tegelijkertijd buitengewoon praktisch: de chic c-line T overtroeft zijn soortgenoten met laadvermogen, bergruimte, hoogwaardig rijcomfort, modern design en ultiem wooncomfort.

Leverbaar op:

Carthago Fiat camper

Vanaf € 98.175,-

C-Tourer I

Carthago C-Tourer I

Sportief, opvallend en huiselijk: met zijn "Carthago v-face" -frontdesign, een koetswerkbreedte van 2,27 m en maximaal wooncomfort met een laag gewicht bieden de compacte modellen c-tourer zelfs in de gewichtsklasse van 3,5 ton voldoende laadvermogen.

Leverbaar op:

Carthago Fiat camper

Vanaf € 101.525,-

Chic C-Line I

Carthago Chic C-Line I

Elegant, comfortabel en tegelijkertijd uiterst praktisch. Met deze kenmerken definieert de chique c-line de opkomst van de premiumklasse Carthago Liner. Beschikbaar in diverse indelingen en afmetingen.

Leverbaar op:

Carthago Fiat camper Carthago Mercedes camper

Vanaf € 109.295,-

S-Plus

Carthago S-Plus

De chique s-plus kenmerkt zich door achterwielaandrijving met hoge tractie, trailerbelastingen tot 3,5 ton, weelderige ladingreserves en optionele 8G-automaat. Visueel en technisch is het vergelijkbaar met de chique e-line en kan daarom de voeringgenen niet ontkennen. Visueel en technisch vergelijkbaar met de chique e-line, verschilt de s-plus voornamelijk in het chassis.


Leverbaar op:

Carthago Iveco camper

Vanaf € 163.015,-

Chic E-Line

Carthago Chic E-Line I

De chique e-line maakt indruk met pure elegantie - van buiten of van binnen met zijn unieke meubelarchitectuur "emotioneel" en zijn enorme woonkamerhoogte van 211 cm. De nieuwe generatie van de kampioen zelfvoorziening is exclusiever en comfortabeler dan ooit.

Leverbaar op:

Carthago Fiat Carthago Mercedes

Vanaf € 142.315,-

Liner-for-two

Carthago Liner-for-two

Het zet de norm onder campers met een zitgroep achterin: voorin elektrisch neerklapbare eenpersoonsbedden in lengterichting met een royaal doorlopend liggedeelte, achterin een exclusieve ronde loungezitgroep, tussen een extra brede keuken met een elegant gebogen aanrecht en een comfortabele badkamer. Ontdek de verfijning van de liner-for-two!

Leverbaar op:

Carthago Fiat camper Carthago Iveco

Vanaf € 150.975,-