Carthago X-Perience Blog

Het reizen met een Carthago camper is een hele beleving, en hoe kunt u dit beter horen dan van Carthago rijders zelf. Hieronder vindt u een blog met daarin verhalen van Carthago eigenaren. Wilt u zelf graag uw ervaringen kwijt? mail deze dan (het liefst met zoveel mogelijk foto materiaal) door via onderstaande button! Zo hopen wij nog meer camperaars te enthousiasmeren van het reizen met een camper!

Omdat het kan...

Gewoon, omdat het weer kan. Na 2 x in onze eigen voortuin gekampeerd te hebben, zijn we vandaag naar Hardenberg afgereisd. Prachtige camping, en redelijk bezet. Tuurlijk is het sanitair gesloten, en het restaurant op de camping ook. Maar wij zijn zelfsupporting en gaan vanavond het bakplaatje aandoen. Iedere kampeerder heeft op de camping eigen sanitair. Zo geweldig geregeld. Dus kampeerders schroom niet, en ga lekker met je tent, caravan of camper in ons mooie Nederland, op pad. De anderhalve meter geldt hier ook, maar dat lukt uitstekend.
Lekker op pad in eigen land!

Onderweg met onze Carthago camper in Nederland, van alle gemakken voorzien, genieten wij nu dubbel op van onze vrijheid in Corona crisis tijd!Onze eerste reis met de Carthago

Wij hebben onze eerste Carthago gekocht bij Carthago en reizen sindsdien rond met deze prachtige camper. We zijn in vele landen geweest en het reizen in de camper is ons erg goed bevallen. Wij raden iedereen deze vrije manier van reizen aan!